Citrix: "ICA File not found" Error fix

When accessing applications through Citrix Web Interface, users sometimes get the following error message:
ICA File Not Found
 
Having researched many possible solutions, the fix I’ve found is this:
 
1: Open Internet Explorer
2: Click Tools > Internet Options
3: On the General tab, click the Delete Files button
4: Restart the browser
 
The cause seems to be that Citrix times out due to not finding the ICA-file because there are too many files in the cache.


Posted

in

by

Comments

One response to “Citrix: "ICA File not found" Error fix”

 1. Knut Nes

  Hei Aleksander Rødner,
  Kan en jobb som Citrix-konsulent være noe for deg? Vi er på jakt etter kandidater til en ledig stilling som Citrix-konsulent hos Inmeta Consult (eiet av Inmeta ASA). Stillingen krever min 1 års erfaring med Citrix tynnklientløsninger.
  Hvis du går inn på hjemmesiden vår (www.addhead.no ) finner du en link til detaljer om stillingen. Du kan eventuelt søke på stillingen ved å legge inn din CV osv – enkel og grei selvbetjening!
  Som du vil se på hjemmesidene, er arbeidsmodellen til addhead.no slik at vi samler aktuelle kandidater og leverer en liste med 3 prekvalifisert søkere til vår oppdragsgiver. Deretter vil oppdragsgiver selv ha den videre kontakten med kandidatene frem til eventuell ansettelse. På den måten er det stor sannsynlighet for at du som kandidat kommer til intervju – hvis du først er prekvalifisert hos oss.
  Prekvalifiseringen er en telefonsamtale med oss med basis i din CV, og som går på å kartlegge dine ønsker for neste jobb i forhold til oppdragsgivers stillingsprofil.
  Velkommen som søker!

  Eventuelt, hvis du ikke er interessert selv, vet du noen som du tror kunne satt pris på en henvendelse om en slik stilling?

  Hilsen Knut Nes, addhead.no / nes@addhead.no

By posting a comment, you consent to our collecting the information you enter. See privacy policy for more information.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.